İletişim > Gönüllümüz Olur musunuz?

Gönüllümüz Olur musunuz?

Ben Kaos GL gönüllüsü olmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum mu diyorsunuz?

Kaos Kültür Merkezi: Kültür Merkezi etkinliklerinin organize edilmesi, duyurulması konusunda sorumluluk alabilirsiniz.

Kaos GL Kütüphanesi: Kütüphanenin düzenlenmesi ve kütüphanenin genişletilmesi konusunda bize eşlik edebilirsiniz.

Akademik Çalışmalar: Kaos GL Derneğine başvuran, akademik çalışma yapmak isteyen öğrenciler ve akademisyenlerle görüşmeler yaparak, çalışmalarının gerçekleştirilmesi konusunda destek olabilirsiniz. Ve çalışmalara yön verebilirsiniz

Kaos GL Arşivinin Düzenlenmesi: Dergimizin ve derneğimizin 18 yıllık arşivinin düzenlenmesi ve elektronik ortama aktarılması konusunda sorumluluk alabilirsiniz.

İnsan Haklarının İzlenmesi ve Raporlaştırılması Çalışması: Kaos GL’nin yürüttüğü, İnsan Haklarının İzlenmesi ve Raporlaştırılması çalışmasında raportör olarak çalışabilirsiniz.

Sokaklarda Ses Çıkar! Kaos GL Derneği’nin Ankara’daki eylemlerinin organize edilmesinde, eylemlerin duyurulmasında sorumluluk alabilirsiniz. Yaşadığınız, tanık olduğunuz bütün ayrımcılıkları bize aktarabilirsiniz.

Homofobi Karşıtı Buluşma (HKB): HKB kapsamında, Kampüs Etkinliklerinin organize edilmesinde sorumluluk alabilirsiniz. Homofobi Karşıtı Buluşma Kapsamında, yürütülen bütün çalışmalara destek olabilir, stant açabilirsiniz. Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında üniversite etkinliklerinde sorumluluk alabilir, Homofobi Karşıtı Buluşma etkinliklerini üniversitenize taşıyabilirsiniz.

Okuduğunuz okulda tanıtım materyalleri dağıtımın yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza buluşmadan bahsedebilirsiniz.

Uluslararası konuklara, buluşma kapsamında eşlik edebilirsiniz. Ve buluşma hakkında daha fazla bilgilenmelerini sağlayabilirsiniz. Buluşmanın duyurulması, tanıtım faaliyetlerinde yer alabilirsiniz.

Kaos GL Dergisi ve Web Sitesi: Dergimize abone olabilirsiniz, arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınız abone olmaya teşvik edebilirsiniz. Üniversite öğrencisi iseniz arkadaşlarınızla birlikte okul kütüphanesine dilekçe vererek kütüphanenizin dergimize abone olmasını sağlayabilirsiniz.

KaosGL.Org: kaosGL.org’a hikaye, haber, deneme ve makale yazabilirsiniz, arkadaşlarınızı yazmaya ve kaosgl.org’u takip etmeleri konusunda ikna edebilirsiniz.

Görsel: Görsel sanatlarla uğraşıyorsanız, Kaos GL dergisi ve web sitesi için katkıda bulunabilirsiniz, görsellerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Size bizim adresimizden gelen mailleri, haberdar olmasını istediğiniz kişilere iletebilirsiniz.

Ankara’da Yaşamanıza Gerek yok! Ben Ankara’da yaşamıyorum ama Kaos GL için bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız, yukarıda saydığımız işlerin çoğunu Ankara’da yaşamadan da yapabilirsiniz ve Kaos GL’ye destek olabilirsiniz. Yaşadığınız şehirde Kaos GL Dergisinin Dağıtım sorumlusu olabilirsiniz. Derginin satılabileceğini düşündüğünüz Kitapevleri ile iletişime geçebilir ve Kaos GL Dergisinin Dağıtım Ağının Gelişmesine katkı da bulunabilirsiniz.

Ben Kendi Önerimle Gönüllü Olurum! Ya da bütün bunların dışında, "Kaos GL’de şu olsa ne güzel olur", "Ben böyle bir şey yapmak istiyorum" dediğiniz her şeyi Kaos GL’de hayata geçirebilirsiniz. Daha güzel bir dünya yaratmak için birlikte çalışabiliriz.

Daha Fazlası İçin Doğrudan Yazabilirsiniz! Bu doküman yeteri kadar açık değil, benim aklımda onlarca soru var ya da ben şunu merak ediyorum derseniz doğrudan kkm@kaosgl.org’a mail atabilirsiniz.