Etkinlikler > Homofobi Karşıtı Buluşma > Homofobi Karşıtı Buluşma Kocaeli ile Başlıyor

Homofobi Karşıtı Buluşma Kocaeli ile Başlıyor

15 Kasım 2012
8. Homofobi Karşıtı Buluşma'nın Yerel Ayakları bu yıl Kocaeli ile başlıyor. Kocaeli Buluşmaya geçen yıl da dahil olmuştu.

27 Kasım Salı günü Eğitim- Sen Kocaeli şubesinde gerçekleşecek olan ilk etkinlikte iki atölye gerçekleşecek.

Derneğimiz Eğitim ve Medya İzleme Koordinatörü Seçin Tuncel’in sunum ve moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk atölyenin başlığı “Homofobi Karşıtı Medya Okurluğu Atölyesi”.Herkese açık olan bu atölyede Kaos GL Derneğinin 2007 yılından beri yaptığı medya takibinden çıkan sonuçlar ve güncel haberlerde karşımıza çıkan ayrımcı ideolojik yaklaşımlar konuşulacak.

Örgütlenme Koordinatörümüz Evren E. Çakmak’ın yürütücü olduğu ikinci atölyede ise “Heteroseksizme Karşı Yerel Aktivizm” konuşulacak. Yerel aktivizmin güçlendirilmesini ve koordinasyonu sağlamayı amaçlayan bu atölye kapalı gerçekleşecek.

Ayrıntılı bilgi ve örgütlenme toplantısına katılım için Kocaeli@kaosgldernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Programın tamamı şöyle:

13:00 - 14:15: Atölye; Homofobi Karşıtı Medya İzleme
14:15 - 14:45: Ara
14:45 - 16:00: Toplantı; Heteroseksizme Karşı Yerel Aktivizm

Geçtiğimiz yıl Kocaeli’de gerçekleşen etkinliğin haberi için: http://www.kaosgl.com/sayfa.php?id=11373