Yayınlar > Poster ve İlanlar

Son Poster ve İlanlar

Bağımsız Denetim Şirketinden Hizmet Alım İşi

Son başvuru tarihi: 25.03.2014 Salı Günü Saat 15.00 Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği tarafından Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca denetim yetkisi almış bağımsız bir denetim şirketinden hizmet alımı yapılacaktır. Konuyla ilgili kapalı zarf usulü teklif istenmektedir. İsteklilerin tekliflerini 25 Mart 2014 Salı günü Saat 15.00 e kadar Kaos GL Derneği’ne e-mail yada posta yoluyla teslim edilebilir. İşe ait detay bilgi: umut@kaosgl.org mail adresinden veya 0312 2300358-14 no’lu telefondan alınabilir. İŞ TANIMI İhalenin Adı: Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca denetim yetkisi almış bağımsız denetim kuruluşları arasından saptanacak bir bağımsız denetim şirketinden hizmet alımı ihalesi. İhaleye Teklif Verebilecekler: Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca denetim yetkisine sahip Bağımsız Denetim Şirketleri, İhalenin Amacı Kaos GL Derneğinin, İsveç SİDA Programı kapsamında yürütülen Gökkuşağı Öncesi Destek Programı kapsamında 1 Ekim 2013 ile 31 Mart 2014 tarihleri arasındaki 6 aylık Ara dönem mali tablolarının Türkiye Cumhuriyeti Maliye Kanunları ve Dernekler Kanunu ve SİDA Kuralları çerçevesinde uygulanan muhasebe politikalarına uygunluğunun, Genel Kabul Görmüş Denetim Standartları uyarınca bağımsız sınırlı denetimlerinin yapılması ve Türkçe ve İngilizce denetim raporlarının hazırlanması Yeterlilikleri bulunan ve teklif vermek isteyen firmaların sınırlı ara ve tam kapsamlı yıllık denetim raporlaması için ayrı ayrı fiyat vermesi gerekmektedir. Kaos GL Derneği 4734 Sayılı İhale Kanununa tabii olmayıp, teklifleri değerlendirip değerlendirmemekte, dilediği istekliye işi ihale etmekte serbesttir ve e ihale hakkını saklı tutar.

19 Mart 2014