Yayınlar > Rapor > Aylık Faaliyet Raporu: Kasım 2014

Yayım Tarihi10 Aralık 2014
Yazar0
Sayfa Sayısı3

Kaos GL’den MerhabaDolu dolu geçen bir ay daha geride bıraktık. Kasım ayında özellikle savunuculuk çalışmaları pik noktaya ulaştı. 4 farklı vekil aracılığı ile 6 soru önergesi yasa yapıcıların önüne konuldu. Dönem itibari ile ulusal ve uluslararası mekanizmaların hazırladığı LGBT alanı ile ilgili olan ülke prorlarının neredeyse tamamına müdahil olunup katkı sunuldu.Akademik faaliyetler ve dersler rutininde devam ederken Kültür-Sanat faaliyetlerinde de öenmli bir artış yaşandı. Özellikle Lezbiyen ve Biseksüel kadınlara yönelik güçlendirme çalışmalarında olumlu çıktılar gözlenmeye başlandı. Bu ay örgütümüzün bir yeni yavrusu daha oldu. KaosQ isimli yeni hakemli dergimiz bizi bir araya getiren Kaos GL dergimizin 21. Yılında kardeş olarak yayın hayatına başladı. Sizlerin katkıları ile de daha nice yıllar akademi alanın bel kemiğini oluşturarak devam edecek.Kaos GL Derneği 2014 yılı Kasım ayı Faaliyet Raporu